Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Öncel Ailesinin Acı Günü

MKE A.Ş. Mühimmat Fabrikası Müdürü İhsan Çağatay Öncel’in babası İlker Öncel vefat etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKE A.Ş. Mühimmat Fabrikası Müdürü İhsan Çağatay Öncel’in babası İlker Öncel vefat etti.

Karadeniz Ereğli Belediyesi eski avukatlarından Zonguldak Baro üyesi, CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı İlker Öncel (77) hayatını kaybetti.Öncel’in vefatı nedeniyle CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı önünde tören düzenlendi. CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu’nun yanı sıra parti yöneticileri ve vatandaşların katıldığı törende helallik verildi.
Öncel’in cenazesi 6 Ocak 2024 Cumartesi günü Bozhane Camisine getirildi. Buradaki törene ayrıca AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, eski milletvekillerinden Faruk Çaturoğlu ve bir çok seveni de katıldı.Merhum İlker Öncel’in cenazesi 6 Ocak 2024 Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Karadeniz Ereğlisi Bozhane Camii’nden kaldırıldı. Haber71 ailesi olarak merhuma İlker Öncel’e allah’tan rahmet, kederli Öncel ailesine başsağlığı dileriz.

WhatsApp Image 2024-01-06 at 16.22.52

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x