Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Daha Büyük Başarılara İmza Atacağız

KYK İller arası müsabakalarda kupa ve madalya alarak Kırıkkale'ye dönen sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp'i ziyaret ettiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KYK İller arası müsabakalarda kupa ve madalya alarak Kırıkkale’ye dönen sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’i ziyaret ettiler.

MUTLU OLDUKLARINI BELİRTTİLER

 Niğde’de düzenlenen İller Arası Futbol turnuvasında Kırıkkale KYK takımı 3.lük kazandı. Zonguldak’ta düzenlenen İller Arası Voleybol müsabakalarını 3. sırada bitiren ekibin yanı sıra Bartın’da KYK Masa Tenisi Müsabalarında kız takımı 2. olurken erkek takımı da 3. oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp sporcuların aldıkları bu başarının çok kıymetli olduğunu söyledi. Önemli olanın bu müsabakalara katılmak olduğunu kaydeden Alp, Aynı zamanda sağlanan bu başarıyı çok önemsediklerini ve bundan sonra da planlı ve disiplinli çalışma ile daha büyük başarılar kazanılacağına inandığını söyledi. Müsabakalara katılan sporcular da kendilerinin Kırıkkale ilini en güzel şekilde temsil ettiklerini ve sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x