Yaşam

Evinizin Atmosferini Değiştirecek Dekoratif İpuçları

Yaşamımızda en önemli ve konforlu alanlardan birisi de evimizdir.  Ev dekorasyonlarında özellikle  son yıllarda çok fazla dekoratif eşya ve çeşitlilikler artmış ve önem kazanmaya başlamıştır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Evinizin Atmosferini Değiştirecek Dekoratif İpuçları

 Yaşamımızda en önemli ve konforlu alanlardan birisi de evimizdir.  Ev dekorasyonlarında özellikle  son yıllarda çok fazla dekoratif eşya ve çeşitlilikler artmış ve önem kazanmaya başlamıştır.

Evinizi daha kullanışlı ve yaşanılır kılmak için bu ipuçları dikkate alabilirsiniz. Alanları iyi değerlendirmek, genişliğe uygun olarak eşya ve mobilya seçmek önemlidir. Yaratıcı dekoratif düşünceleri uygulayarak tekerlek seçimleri ile de dekorasyonunuza büyük katkı sağlayabilirsiniz. Dekoratif ürünlerde kullanılan tekerlekler ile eşyalarınızı kaldırma, taşıma sıkıntısı olmadan ve kullanılan tekerlekler ile beraber eşyanızı istediğiniz şekilde yönlendirebilme gibi birçok  avantajlarla karşılaşabilirsiniz. Mobilya tekerleği olarak da bilinen ve sıklıkla tercih edilen tekerleklerden birisidir.

Dekoratif tekerlekleri ölçülerine bakacak olursak farklı boyutlarda ve çeşitli tasarımlarla da kullanılabilir. Her malzeme tekerleğe farklı gava ve güzel görünüm katmaktadır. Mobilyaya daha geleneksel bir görünüm vermeyi ve daha klasik bir hale gelmesini sağlayan ürünlerin yerini daha zarif ve şık parçalar haline gelmektedir.

 

Sıcacık ve konforlu oda tasarımları

 

Çok sık vakit geçirilen oturma odasında toprak ve pastel renkleri kullanabiliriz. Eşya ve renk seçimi birbirini dengeleyebilir durumda olmalıdır. Bu durumla beraber kullanabileceğiniz orta sehpalarla odanın havasına farklılık katabilir. Dekorasyon seçiminde dikkat edebileceğiniz diğer bir konuda eviniz ne kadar güzel gözükmesi istense de bi o kadar konforlu ve kolay olması da önemlidir. Alacağınız orta sehpa, televizyon ünitesi, komodinleriniz  evinize hava katarken ayrıca kullanım rahatlığıyla da göz dolduracak durumda olmalıdır. Ürünlerin sadece duruşundan ziyade kullanım kolaylıklarına da çok fazla dikkat ediyoruz. Bu tür ürünlerde kullanılan dekorasyon tekerlekleri ile kolay taşıyabilir ve ayrıca temizlik zamanlarında rahatlıkla güç kullanmadan halledebilirsiniz.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x