Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Evlilik yolunda ilk adım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Personeli Yekta Yıldırım’ın yüzüğünü Başkan Sungur taktı
Evlilik yolunda ilk adım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriEvlilik yolunda ilk adım
Tanınmış esnaflarından Refik Yıldırım’ın oğlu Yekta Yıldırım, önceki gün düzenlenen görkemli tören ile nişanlandı. (merhum) Hasan  Aygör’ün kızı  Aysun Aygör ikilisinin nişan yüzüğünü Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur taktı.
Her zaman yanlarındayım
Yahşihan Belediyesinde görev yapan Yekta Yıldırım, önceki gün düzenlenen tören ile Aygör ailesinden Aysun Aygör ile nişanlandı. Çiçek düğün salonunda gerçekleştirilen ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Evlilik yolunda ilk adım - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberlerigerçekleştirilen nişan töreninde çiftlerin yüzüğünü Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur taktı. Nişan öncesi bir konuşma yapan Sungur ’Yekta Belediye başkanlığım öncesi de tanıdığım çok sevdiğim bir kardeşim. Ahmet Sungur olarak ben personelim ve ilçemin vatandaşlarının, her zaman kötü ve iyi günlerinde yanlarında oldum. Allah yaşamımızda bize sağlık, sıhhat ,mutluluk versin. Mutluluk hepimizin Yekta’yı da sonunda Nişanladık. Hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum ‘ dedi. Mahalli sanatçılardan Çetin İçten,Barış İçten ve Erkan Çoke kendine has müzikleri eşliğinde halaylar ve oyunlarla devam ederken, Yahşihan Belediye başkanı Ahmet Sungur’da personelinin nişanında halay çekmeyi ihmal etmedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu