Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Faciadan kıl payı dönüldü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de akaryakıt istasyonundaki LPG pompasına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.Otomobilde çıkan ve LPG pompasına ulaşan yangın ile büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.
İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ
Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 AJU 86 plakalı otomobil, Samsun Bulvarı’nda kontrolden çıkarak, akaryakıt istasyonuna girdi. LPG pompasına çarpan otomobildeki Ayhan Ayten ile Ayben Özkan yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin yardımıyla çıkarıldıktan sonra otomobilde yangın başladı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. LPG pompasına da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Faciadan kıl payı dönüldü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Faciadan kıl payı dönüldü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Faciadan kıl payı dönüldü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriFaciadan kıl payı dönüldü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Faciadan kıl payı dönüldü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Faciadan kıl payı dönüldü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu