Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKırıkkaleManşetSulakyurtYaşam

Okulun ‘kralı’ öğrenciye dayak attı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okulun ‘kralı’ öğrenciye dayak attı
Sulakyurt Çok Programlı Lisesi’nde okuyan E.U.(16) isimli öğrenci, öğretmenine eczaneden ilaç almadığı için dayak yedi. R. Ş. isimli öğretmen, “Ben bu okulun kralıyım” diyerek öğrencisine tokat attığı iddia edildi. Okulun içinde öğrencisini rencide eden öğretmen hakkında inceleme başlatıldı.
İLAÇ GETİRMEDİ DİYE…
Sulakyurt’ta öğretmen öğrencisine tekme tokat dayak attı. Edinilen bilgilere göre, Sulakyurt Çok Programlı Lisesi’nde okuyan E.U. isimli öğrenci, öğretmeni R.Ş.’nin “Git bana eczaneden ilaç al gel” demesi üzerine ilacı almadığı için dayak yediğini iddia etti. E.U. olayı şöyle anlattı: “Okul bitiminde beden eğitimi öğretmenimiz bana eczaneden ilaç almamı istedi. Bende eve gideceğim ilaç alamam dedim. Kusura bakmayın, gidemem dedim. Sonra kafama ve yüzüme tokat attı. ‘Ben bu okulun kralıyım’ diyerek hakaretlerde bulundu, omuz attı.”
BEN OKULUN KRALIYIM
Lise 2. Sınıf öğrencisi olan E.U., dayak yedikten sonra durumu okul müdürü söylediğini ve sonuç alamayınca Sulakyurt Kaymakamlığı’na başvurduğunu söyledi. E.U., “Bana tokat attıktan sonra bunun sonunun kötü olacağını söyledim. Oda bana ‘okulun kralıyım ben’ dedi ve omuz attı. Kendisini kral sanıyormuş. Ben bunları hak etmedim. Tüm okul önünde beni rencide etti.” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu