Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Fecaatin sorumlusu kim?’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ı, Başbakan Erdoğan’ın ‘Fecaat’ çıkışıyla eleştirdi. Pekdoğan, “Bu fecaatin sorumlusu bugün ki Belediye değil midir?” dedi.

‘ACI ACI TEBESSÜM ETTİM’
Pekdoğan yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelere yer verdi; “Seçim sürecinin resmi olarak başlaması ile birlikte, seçim süreci eğlenceli geçsin diye Sayın Beşir Atalay’ın belediye başkan adayı şenlikli açıklamalar yapmış. Okudum… tebessüm ettim.  Ama acı acı tebessüm ettim. Bakanın adayı bakmış ki yolsuzluk konusunda hükümet vatandaşın zekası ile alay ediyor; o da kendince Kırıkkaleli seçmenin zekası ile alay eder gibi konuşmuş. Neymiş il genel meclisi Kırıkkale’deki mahalleler için önemli işler yapmış falan…

‘FECAAT NE DEMEK?’
Kırıkkale Belediyesinin neler yaptığını partisinin genel başkanı, Ülkenin  Başbakanı “fecaat” kelimesi ile özetleyivermişti. Kendi yaptırdıkları tarafgir anketlerde bile ne yaparlarsa yapsınlar durumu toparlayamamışlardı. Fecaat ne demek? Sözlüğe bakın şu yazar “çok acıklı” Bu fecaatin sorumlusu bugün ki Belediye değil midir?

‘KİM YALAN SÖYLÜYOR?’
AKP’li Belediye mensupları çok çalıştılar da bir tek başkan mı kusurluydu? Ya Bakanın adayı yalan söylüyor yada Başbakan! Yada kamuoyu yoklamasını dış güçler yapmıştı! Kırıkkale Belediyesi’nin başarısızlığından da paralel devlet mi sorumlu yoksa? Yada bu başarısızlık Ergenekon Örgütü’nin işi mi? Acı da olsa bize tebessüm ettirdi Sayın Bakanın Belediye Başkan Adayı. Sanırım ileri ki günlerde bizi daha çok güldürecek.  Benim önerim “fecaat” kelimesini bol bol cümle içinde kullanıp anlamını ve kendilerinin hali hazırdaki durumunu daha iyi kavramalarıdır”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu