Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Fenerbahçeliler Derneği açılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin en büyük taraftar derneği olan Fenerbahçeliler Derneği Kırıkkale Şubesi’nin açılması için çalışmalar başladı. 

Fenerbahçeliler Derneği açılıyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriÇalışmalar başladı

Kırıkkale’deki Fenerbahçeliler, Kırıkkale’de şubesi olan ve Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bağlı olan Fenerbahçe Derneği’nin pasif durumda olması nedeniyle harekete geçti. Türkiye’nin en büyük taraftar derneği olan Fenerbahçeliler Derneği’nin şubesini Kırıkkale’ye açmak için çalışmalar başladı.

Önemli isimler yer alacak

Kırıkkale’de daha önce çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan kişiler, Kırıkkale iş dünyasının önemli isimleri ve basın çalışanlarının istişaresiyle başlanılan çalışmalar sonucunda belirlenecek yönetim Dernek Genel Merkezi’ne müracaat edecek. Kırıkkale’de daha önce çeşitli taraftar topluluklarında görev alan üniversite öğrencilerinin girişimleri ile başlatılan çalışmalar, dernek şubesinin açılması ile geniş bir alana yayılacak. Dernek şubesi liselerde dahi gruplar oluşturarak Fenerbahçe kültürünü Kırıkkale’nin tamamına tanıtacak.

Hizmet binası

Dernek şubesi, sadece maç organizasyonları ile değil, sosyal ve kültürel etkinlikler, yardım faaliyetleri, eğitim ve spor faaliyetleri kapsamında organizasyonlara imza atacak. Edinilen bilgiye göre Dernek Genel Merkezi’nin olurunun alınmasıyla Kırıkkale’de büyük bir hizmet binası ve buluşma noktası oluşturulacak.

En büyük taraftar derneği

Türkiye’nin en büyük taraftar derneği olma özelliğini taşıyan Fenerbahçeliler Derneği, Türkiye’de Fenerbahçe kültürünün yaygınlaştırılması ve yaşatılması adına en büyük sorumluluğu aldı. Misyonu; Fenerbahçeli taraftarlar arasında iletişimi ve dayanışmayı sağlamak. Yenilikçi, bağımsız, bilgili, karşılıksız seven, küfüre ve şiddete karşı, örnek, yaratıcı, farklılıklara saygılı, üretken bir taraftar profili oluşturmak. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tarihinden gelen değerleri yarınlara taşımak ve yükseltmek olan; Vizyonu; Fenerbahçelilerin izleyici yada müşteri olması değil, taraftarlık bilincinin oluşmasına yardım etmek. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını kabul ederek, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün faaliyet gösterdiği tüm branşlarda destekçisi olmak. Herkesin keyif alacağı, şenlik içinde coşkulu bir tribün oluşturmak ve sosyal organizasyonlar düzenlemek. Fenerbahçe dünyasında bayan ve çocuk sayısını arttırmak olan Derneğin şubesi yakın bir zamanda Kırıkkale’de açılacak.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Fenermi?
Fenermi?
7 Kasım 2014 05:20

Sait ne doğru söylemiş eskileri karıştırmak gerekiyor heralde biraz.
Türkiyenin en büyük taraftar derneğiymiş . Gelsin oda kapatır kepenk vurur elbet günün birinde .

Sait
Sait
5 Eylül 2014 17:04

Aman şehrinizin takımına ilgi göstermeyin gidin hayatınızda bi kere bile maçını izlemediğiniz takımların yalakalığını yapın.

Başa dön tuşu