GündemKırıkkaleManşetSpor

Ferdi sahneye 90+5’de çıktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel amatör Lig 6’ncı grupta ki ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor kendi evinde karşılaştığı Yıldızeli Birlikspor’u Ferdi Kösem’in 90+5’inci dakikada attığı gol ile 2-1 mağlup etti.

 

CANSIN KALEYİ YOKLADI

Bölgesel Amatör lig 6’ncı grupta ki temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor kendi evinde Yıldızeli Birlikspor’u konuk etti. Haftaya 6 puan ile giren ekibimiz üç puan almak için sahaya çıkarken, konuk ekip Yıldızeli haftaya 1 puanla girdi. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Süleyman Özdemir yönetti. Karşılaşma konuk ekip Yıldızeli Birlikspor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte ekibimiz Cansın ve Ömer ile kanatlardan gol aradı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli posizyonu 1’inci dakikada Cansın ile gerçekleşti. Sol çaprazdan kaleye sert bir şut çıkaran Cansın, topu üstten dışarıya attı.

 

İLK YARI KANATLARI KULLANDIK

Etkili oyununu sürdüren ekibimiz, ikinci tehlikeli posizyonunu yine Cansın ile sol kanattan gerçekleştirdi. İkinci kez kaleyi yoklayan Cansın, yine topu ağlarla buluşturamadı. İlk yarıda kanatları etkili kullanan ekibimiz karşılaşmanın 41’inci dakikasında Ömer Sunar’ın ceza sahası içinden kaleye gönderdiği sert şut üst direğe çarparak filelerle buluştu 1-0. Golden sonra beraberlik arayan konuk ekip Yıldızeli Birlikspor ilk yarıdaki tek posisyonunu duran top ile yakaladı. Ceza sahasına açılan ortada Kırıkkalespor defansı topu uzaklaştırdı. İlk yarı 1-0 ekibimizin üstünlüğü ile sona erdi.

 

TEK ŞUTTA GOL ATTILAR

İki takımda ikinci yarıya ilk yarıda ki ilk on birleri ile başladı. İlk yarıya oranla daha kontrollü başlayan ikinci yarıda ekibimiz bu kez orta alandan defansın arkasına Ferdi ve Uğur’u kaçırarak gol aradı. İlk yarıda olduğu gibi etkisiz bir futbol oynayan konuk ekip maç başından sonuna kadar bir kez kaleye şut çekti. Defansın arkasına atılan topa hareketlenen Yıldızeli Birliksporlu Orhan, kaleci Tayfun’un hatalı çıkışını fırsak bilerek durumu 1-1’e getirdi. Beraberlik golünden sonra ikinci golü arayan ekibimiz arka arkaya posizyonlar yakaladı.

 

SON VURUŞ FERDİ’DEN

66’ncı dakikada ferdinin kafasına konuk ekibin defans futbolcusu Ahmet eli ile müdahele etti fakat hakem posizyonu penaltı olarak değerlendirmedi. Posizyonları arka arkaya yakalayan ekibimiz 75’inci dakikasında Ferdi ile gole yaklaştı. Bahri’nin ortasına kafa vuran Ferdi, topu direğin üstünden auta attı. 90’dakikanın ardına kayıp zaman olarak Maçın Hakemi Süleyman Özdemir 5 dakikalık ilave etti. Konuk ekibin süreye oynadığı dakikalarda karşılaşma iyice kızıştı. 90+5’inci dakikada sağı kanattan gerçekleşen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Osman’ın şutunu kaleci kurtardı fakat seken topu Ferdi tamamlayarak durumu 2-1’e getirdi. Bu gol karşılaşmanın da son vuruşu oldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu