Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

FETÖ’cülerde intihar eğilimi artacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’dan dikkat çekici tweet;

 

Eski istihbaratçı, Türkiye’de FETÖ ile mücadelede ilk akla gelen isimlerden birisi olan Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’nun attığı tweet büyük ses getirdi. Tweet’inde bir taraftan ülkemize karşı açılan ekonomik savaşa dikkat çeken Müdür Çorumlu, diğer taraftan FETÖ’cülerin tutumunu eleştirdi. Çorumlu “Aldığım eğitim, okumalarım ve saha deneyimim gösteriyor ki FETÖ’cülerde yüksek intihar eğilimi artacak” ifadesini kullandı.

 

TÜRK MİLLETİNİN TİKSİNTİSİNİ KAZANDILAR

Kırıkkale’de göreve başladığı ilk günden itibaren FETÖ ile mücadelede etkin bir rol oynayan, FETÖ’cülerin deşifresinde önemli çalışmalar yapan Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, son günlerde kurda yaşanan dalgalanmadan medet umanlara da tepkisini attığı bir tweet ile dile getirdi. Kendisine ait twitter hesabından 6 ayrı mesaj paylaşan Müdür Çorumlu “Çok şükür Türk Milleti Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde dolar saldırısını da atlattı. Bu cümleyi kuramayan FETÖ’cü hainler bir kez daha bu yüce Türk milletinin tiksintisini kazandılar. FETÖ’cüler bu yüce Türk Milletinin nefretini değil tiksintisini kazandılar. Çünkü tiksintiden sevgiye asla geçiş olmaz. İçinden çıktıkları ve ihanet ettikleri bu yüce Türk milleti, dolar kriziyle batacak diye sevinen ve buna inanan bu yaratıklara bakarken sadece tiksiniyor” sözlerine yer verdi.

 

TÜRK MİLLETİ ₺ TAŞIYOR

Müdür Çorumlu “FETÖ’cüler bu milleti hiç tanıyamadılar, tanımadılar, tanıyamayacaklar. Bu arada o 1 dolarlar var ya onları saklayın. Türk Milleti ₺ taşıyor. En azından bizden olmadığınız çabuk anlaşılır. 10 gündür kur dalgalandıkça fetöcülerin de ruh halleri dalgalandı. Türk Milleti üzüldükçe onlar sevindi. İhanet psikolojine uygun bir ruh hali. Biz Millet olarak kazanacağımızı biliyorduk. Onlar bu Milletin kaybedeceğini sandılar. İhanet psikolojisi de olsa sürekli dalgalı bir hal. En son da kur dalgası. Aldığım eğitim, okumalarım ve saha deneyimim gösteriyor ki Fetöcülerde yüksek intihar eğilimi artacak. Her kaybedişlerinde hazin sonralarına yaklaşıyorlar” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x