Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

FETÖNÜN DÜNYA İMAMI KIRIKKALE’DEN ÇIKTI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

FETÖnün Dünya İmamı olan ve 4 kişilik beyin takımından Necdet İçel’in yolu Kırıkkale’den geçmiş. Bir dönem Kırıkkale İmamlığı yapan ve halen görevde olan birçok kişiyle sıcak ilişkileri olduğu belirlendi.
KIRIKKALE’DE FETÖ’YÜ KURDU
FETÖ terör örgünün en üst adamlarından olan ve Fetullah Gülen’in 4 kişilik beyin takımında yer alan Necdet İçel’in, örgütün Kırıkkale’de ki temellerini attığı öğrenildi. Kendini Bakanlardan bile üstte gören İçel’in Kırıkkale’de birçok kurum müdürüyle ortak hareket ettiği ve örgütün Kırıkkale temellerini attığı öğrenildi. Gazetemizin yaptığı araştırmada İçel’in İzmir’e geçmeden önce Kırıkkale’de şehir imamlığı yaptığı ve örgüt adına çalışacak birçok müdür ve iş adamını o dönem ayarladığı bilgilerine ulaştık. Aynı dönemde İçel’in örgüt bünyesine katılmayan iş adamlarına, kurum müdürleri aracılığı ile cezalar kestirerek ve tehdit ederek himmet adı altında haraç topladığı öğrenildi. Tüm ülke de Örgütün beşiği olarak Kırıkkale lanse edilirken hücre yapısında çalıştıklarından birçok ismin halen tutuklanmadığı tahmin ediliyor. Özellikle kurumlar da ki yapılar da kritik görevleri bulunan isimlerin kendilerini gizledikleri ve örgüt adına çalıştıkları tahmin edilirken bu isimlerin halen belirlenemediği düşünülüyor.
ERDOĞAN’IN ÖLDÜRÜLMESİ GEREKİYOR
Kırıkkale’nin ilk şehir imamı olan ve yapının Kırıkkale ayağını kuran İçel, Kırıkkale’den sonra İzmir’e taşındı. Burada şehir vaizliği görevi yürütüyor görüntüsü verilirken Dünya İmamlığı yaptığı öğrenildi. Terörist başı FETÖ nün 4 kişilik beyin takımında Mahmut Akdoğan, Hüseyin Kaplan ve soyadı belirlenemeyen Zafer adında bir kişiyle birlikte yer aldığı öğrenildi. Beyin takımının yılda 2 kez bir araya geldiği ve toplantıya Abdullah Aymaz’ın başkanlık yaptığı öğrenilirken her toplanın farklı bir ülke de gerçekleştiği öğrenildi. İzmir’de iken Ege Bölge İmamı Bekir Baz’ın yanından ayrılmadığı ve ondan habersiz tek bir adım atmadığı bilgisine ulaşılırken, İçel’in İzmir’de bulunan Villasının 2. Katının Örgütün Bilgi İşlem ofisi olarak kullanıldığı öğrenildi. İçel hükümetle yaşanan ilk sorunlardan sonra Afrika’da bir ülkeye firar ederken bir daha Türkiye’ye dönmedi. Polis dinleme kayıtlarına düşen İçel “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öldürülmesi” gerektiğini ifade ediyor. Bu gözü dönmüş terör örgütü lider kadrosundan İçel’in, Kırıkkale’de irtibatta olduğu isimler merak edilirken, bu isimlerin tutuklanıp, tutuklanmayacağı sorusu gündeme geldi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x