Eğitim

Final Okulları Pazarcık’ta

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Özel Final Okulları, Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde bulunan ve depremden etkilenen çocuklara oyuncak ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

“PAZARCIK’TAKI ÇOCUKLARIMIZ IÇIN, ÇOCUKLARIMIZLA EL ELE”

Kırıkkale özel Final Okulları, Kardeş ilçemiz “Pazarcık’taki çocuklarımız için, çocuklarımızla el ele” kampanyası başlattı. Kampanya da yönetim, öğretmen, veli ve öğrencilerin topladığı oyuncak ve kırtasiye malzemelerini Pazarcık ilçesi, Ufacıklı Köy Okulu’ndaki öğrencilere hediye ettiler.

HEP YANINIZDAYIZ

Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş Pazarcık’taki çocuklara umut olmak için ve bir nebze yaralarını sarmak için, çocuklar gülerse dünya güler düşüncesi ile hareket eden Final Okulları çocuklarla buluştu. Kırıkkale Final Okulları Okul Müdürü Osman Söğüt, “Kırıkkale Pazacık’ın kardeş ilçesi olarak belirlendi, Yaşadığınız acıyı biliyoruz ve yaraları birlikte sarmak için, bir nebze olsun yüzünüzü güldürmek için Kırıkkale Final okulları öğrencilerimizin size selamını getirdik. Sizler için hazırladıkları hediyeleri vermek için buradayız. Bugün, yarın ve yaraları tamamen sarana dek sizlerle olacağız. Gözlerinizdeki cevher hiç sönmesin, sizler bizim geleceğimizsiniz, geleceği emanet edeceğimiz yegane varlık sizlersiniz. Ve bizler öğretmenler olarak sizin hep yanınızdayız.” dedi.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Ufacıklı köy Okulu’ndaki her bir öğrenciye hazırlanan hediyeleri takdim ettiler. Ufacıklı Köy Okulu Müdürü Adem AKKUŞ, “okulumuzda eğitim gören 220 öğrencimiz var. Büyük bir travma ile karşı karşıya geldiler. Çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklarımızın hayata daha sıkı tutunabilmesi ve yarınlara umutla bakabilmeleri için öğretmenler olarak buradayız. Final Okullarının nazik davranışı ve çocuklarımızın gözlerindeki sevinç ışığını tekrar yeşerttiğiniz için okulumuz, öğretmenlerimiz ve çocuklarımız adına Kırıkkale Final Okullarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

FİNAL OKULLARI PAZARCIK’TA - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
FİNAL OKULLARI PAZARCIK’TA – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu