Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Sağlık-Sen’de Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde 7’nci dönem 1’nci Başkanlar Kurulu Toplantısı Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan’ın ve Genel Başkan Yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

HABER: YELİZ ERDEM

Sağlık-Sen Genel Merkezi’nde yaklaşan her toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde, sahada birebir gerçekleştirilen anketler dışında; 81 ilden tüm şube başkanlarının katılımlarıyla “Başkanlar Kurulu Toplantısı” gerçekleştirildi.  Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde yapılan toplantıya da ilimizi temsilen Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan katıldı.

7’nci dönem 1’nci Başkanlar Kurulu Toplantısında daha evvelden de olduğu gibi sahada emek veren, fedakarca görevlerini yapan her bir üyemizin karşılaştıkları sorunlar ve talepler değerlendirildi. Yaklaşan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde yol haritasının belirlenmesinde yüksek öneme sahip toplantımızın temel amacı; sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mali, sosyal ve özlük haklarını artırmak için ter akıtmak, mesai harcamak, çaba göstermek, her zaman ve her zeminde bu doğrultuda hareket etmeyi amaçlamaktadır.

SAĞLIK-SEN’DE BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI YAPILDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SAĞLIK-SEN’DE BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI YAPILDI – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu