Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Gazeteciler günü kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlara yönelik önemli hizmetler gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, gazetecilere yönelik geleneksel hale getirdiği ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlamasını bu yılda gerçekleştirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından geleneksel hale getirilen kutlama etkinliğinde, Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları Kale Garden Restoran da bir araya geldi. Etkinliğe; MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, gazete imtiyaz sahipleri, cemiyet başkanları ile gazeteciler katıldı. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte vefat eden gazeteciler için Kuran-ı Kerim okutuldu.

BİZLER ÇOK ŞANSLIYIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Kırıkkale’mizin basın mensuplarının gününü kutlamak istedik. Onlar ile bir arada beraber olmak istedik. Onların bu güzel günlerinde onlar ile yemek istedik ve küçük bir hediyemiz var. Basın mensuplarımızın gönlünü yılda bir seferde olsa almak istedik. Sizler ne kadar doğru dürüst işini yaparsanız işinizi bizlerde o kadar doğru dürüst bilgi ediniyoruz ve ona göre de toplumdan haberimiz oluyor. Ben inanıyorum ki Kırıkkale’de bizler çok şanslıyız, hepiniz çok iyi insanlarsınız, çok iyi arkadaşlarsınız ve hepiniz bu mesleği önemseyen insanlarsınız.” diye konuştu.

 

BASININ SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMALIYIZ

Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar da yaptığı konuşmada, özgür basının demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini belirterek, “Halkın haber alma, sesi olma görevini üstlenen bağımsız ve özgür basın, düşünce özgürlüğünün de en etkili aracıdır. Çağdaş demokratik toplumlarda halkın haber alma hakkı basın ve ifade özgürlüğüyle mümkündür. Basın çalışanlarımızın Kırıkkale´nin daha yaşanılabilir hale gelmesi noktasındaki katkısı yadsınamaz. Aydınlık yarınlara ulaşmak istiyorsak basının sorunlarını elbirliği ile çözüme kavuşturmalıyız.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x