Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Gazetecilik; haber akışı sağlayan çok yönlü bir misyon

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Polisevi’nde yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırladı. Vali Sezer burada yaptığı konuşmada, “Gazetecilik; insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içeriyor.”

 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kırıkkale Valiliği tarafından gazeteciler için program düzenlendi. Kahvaltıyla başlayan programda vefat eden gazeteciler Yakup Altın, Murat Sekman, Hasan Cura, Adnan Yavuz, İbrahim Akpınar, Veli Yılmaz ve Erhan Göğem’in anısına ailelerine teşekkür plaketi verildi. Programda vefat eden gazeteciler için hazırlanan video gösterimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Vali Yunus Sezer burada yaptığı konuşmada, iletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon içerdiğini belirtti.

TOPLUMUN GÖZÜ, KULAĞI VE SESİ

Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerin, mesai saati gözetmeksizin vatandaşları bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadelenin takdire şayan olduğunu ifade eden Sezer, şunları kaydetti: “Bugün vesilesiyle oluşacak farkındalıkla beraber, toplumun gözü, kulağı ve sesi olmaya çalışan, bizlerle mesai arkadaşlığı yaparak sunulan hizmetlerin, yaptığımız çalışmaların doğru ve hızlı bir şekilde kamuoyuna aktarılmasını sağlayan, bizlere destek olan gazeteci arkadaşlarımızın meslek sorunlarına dikkat çekilerek çözüme kavuştuğu bir gün olmasını diliyorum.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x