Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Gazeteciler bin bir güçlükle mesleklerini icra ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar “Kırıkkale’mizde görev yapan kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesi uğruna mesai mefhumu gözetmeyen fedakâr basın emekçilerinin gününü kutluyorum” ifadesini kullandı.

 

KATKILARI YADSINAMAZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar “Basın özgürlüğü, çağımızda demokratik yaşamın olmazsa olmazıdır. Özgür basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Halkın haber alma, sesi olma görevini üstlenen bağımsız ve özgür basın, düşünce özgürlüğünün de en etkili aracıdır. Çağdaş demokratik toplumlarda halkın haber alma hakkı basın ve ifade özgürlüğüyle mümkündür.  Basın çalışanlarımızın Kırıkkale’nin daha yaşanılabilir hale gelmesi noktasındaki katkısı yadsınamaz. Aydınlık yarınlara ulaşmak istiyorsak basının sorunlarını elbirliği ile çözüme kavuşturmalıyız” diye konuştu.

 

FEDAKARCA GÖREV YAPIYORLAR

MHP’li aday Yarar “Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiği bugünlerde gazetecilik mesleğinin ne denli önemli olduğunu söylemek gerekir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.” Yine Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi ‘Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur. 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününü gerçek anlamıyla kutlayabileceğimiz günlere elbirliğiyle ve en kısa zamanda ulaşmak umuduyla Kırıkkale’mizde görev yapan kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesi uğruna mesai mefhumu gözetmeyen fedakâr basın emekçilerinin gününü kutluyor, ebediyete intikal eden basın çalışanlarına yüce Allah’tan rahmet aile ve yakınlarına sabır diliyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x