Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Gazetemizden Vali Sezer’e hayırlı olsun ziyareti

Gazetemiz heyeti, son valiler kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği görevine atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemiz heyeti, son valiler kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği görevine atanan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Yılmaz, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç, Haber Müdürümüz Mehmet Ali Soyer Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mencet, Vali Sezer’e hoş geldiniz dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Mencet, şehrin yararına yapılacak her türlü çalışmaya Yenigün Gazetesi olarak destek vermeye devam edeceğimizi dile getirdi. Tebrikleri kabul eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sezer’de gazetemiz heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kırıkkale’nin marka bir şehir haline gelmesi için projeleri bir bir hayata geçireceklerini belirten Vali Sezer, bu projeleri zaman zaman kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x