GündemManşet

Gazetemize “Teşekkür”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli Türk Halk Müziği Sanatçısı Yeter Köprülü, gazetemizde, “Ücretsiz sahneye çıkmaya hazırım” başlığıyla yayımlanan habere sosyal paylaşım sitesinden teşekkür etti.

Ücretsiz sahneye çıkacak

Türkiye’nin dört bir yanında konserler veren ve büyük organizasyonlarda sahne alan Köprülü, geçtiğimiz günlerde toplum yararına yapılacak organizasyonlarda ücretsiz sahneye çıkabileceğini açıklamıştı. Köprülü, “Memleketim Kırıkkale öncelikli olmak üzere, engelliler, sokak çocukları, bağımlı çocuklar ve huzur evlerinde yaşamını sürdüren yaşlılar yararına yapılacak her türlü organizasyonda ücretsiz sahneye çıkmaya hazırım” demişti.

                                                                                        Teşekkür yayımladıGazetemize “Teşekkür” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Gazetemiz Haber Müdürü Fatih Gençer’in konuyla ilgili olarak yayımlanan haberi geniş yankı uyandırdı. Başarılı sanatçı gazetemizde yayımlanan habere sosyal paylaşım sitesinden teşekkür ederek, hayranlarına duyurdu. Köprülü, “Şahsımla ilgili bir projeden kaynaklı, kamuoyunu bilgilendirmemizi sağlayan, duyarlı gazetecilik örneği gösteren Kırıkkale-Haber 71 Gazetesi Editörü sayın Fatih Gençer’e ve gazete çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu