Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimSpor

Gençler Futsal Müsabakaları tamamlandı

Kırıkkale’de, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında Okul Sporları Gençler Futsal Müsabakları Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında Okul Sporları Gençler Futsal Müsabakları Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

BİRİNCİ ŞEHİT NEBİ GÜNDOĞAN LİSESİ

Müsabakalara Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Okullarını temsilen katılan takımların mücadeleleri katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Futsal Müsabakalarında birinci Şehit Nebi Gündoğan Anadolu Lisesi, ikinci Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ve üçüncü ABC Koleji oldu.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Dereceye giren ve müsabakalara katılan takımlara madalya takdimi için düzenlenen törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve İl Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün tarafından öğrencilere ödülleri takdim edildi. Müsabakalara katılarak ter döken bütün öğrencilere teşekkürde bulunan İl Müdürü Güneş, öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatlarında da başarılar dileyerek sporla iç içe bir hayat sürmeleri tavsiyesinde bundu. Tören bütün katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x