Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Gençlik Spor Futbol takımı ilk maçına çıktı

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübünün futbol branşındaki ilk lig deneyimi mağlubiyetle başladı. Mühimmat Spor Kulübü ile Merkez Sentetik Futbol Sahası'nda karşılaşan Kırıkkale ekibi sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübünün futbol branşındaki ilk lig deneyimi mağlubiyetle başladı. Mühimmat Spor Kulübü ile Merkez Sentetik Futbol Sahası’nda karşılaşan Kırıkkale ekibi sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

İSTEDİĞİ OYUNU SERGİLEYEMEDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor alanında farkındalık oluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübünün futbol branşındaki ilk lig deneyimi mağlubiyetle başladı. Mühimmat Spor Kulübü ile Merkez Sentetik Futbol Sahası’nda karşılaşan Kırıkkale ekibi sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

GELECEK MAÇLARA UMUT BIRAKTI

Maçın ilk yarısını Mühimmat Spor 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Kırıkkale Gençlik ve Spor Kulübü skoru 1-1’e eşitlemeyi başarsa da, Mühimmat Spor 2 gol daha bularak maçı 3-1 kazandı. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, bu ilk maçtaki mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu, ancak bundan sonraki maçlarda daha iyi bir performans göstereceklerine inandığını dile getirdiler.
Bir 7 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar, çim ve yazı görseli olabilir
Bir 10 kişi, futbol oynayan insanlar ve amerikan futbolu oynayan insanlar görseli olabilir
Bir 5 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar, çim ve yazı görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x