Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Genel Başkandan Ziyaret

Memur-Sen Genel Sekreteri Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ile Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki, Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan ve Yasin Barutcu Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulu dönüşünde Kırıkkale'yi ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Memur-Sen Genel Sekreteri Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ile Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki, Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan ve Yasin Barutcu Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulu dönüşünde Kırıkkale’yi ziyaret etti.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyaretlerinde kendilerini Şube Başkanı Recep Akdoğan,Şube Başkan Yardımcılarından Okan Özsoy, Murat Açar ağırladılar. Gerçekleşen buluşmada 3600 Ek Gösterge, Unvan değişikliği ve görevde yükselme, Hassas onulan Sağlıkta şiddet ve gündeme dair diğer konularda istişarelerde bulunuldu. Genel Başkan ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuna ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x