Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Genel Müdür Taşkın istifa etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de önceki gün MKEK ile TÜBİTAK SAGE’nin birlikte geliştireceği Ar-Ge projeleri için imza töreni düzenlendi. İki bananın katıldığı imza törenine MKEK Genel Müdürü Ahmet Taşkın’ın katılmaması istifa ettiği şeklinde yorumlandı.

TÖRENE KATILMADI

Fabrikalarının büyük bir bölümü Kırıkkale’de bulunan, TSK’nın silah ve mühimmat ihtiyacını karşılayan Makine Kimya Enstitüsü Kurumunun Genel Müdürü Ahmet Taşkın’ın istifa ettiği öğrenildi. İstifa, Taşkın’ın Kırıkkale’de önceki gün yapılan toplantıya katılmamasıyla ortaya çıktı. Törene Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katılmasına karşın MKE Genel Müdürü Taşkın törene gelmedi. Taşkın’ın yerine törende MKE’yi Genel Müdür Yardımcısı Akif Akgül, temsil ederek anlaşmaya imza koydu.

İZİN ALDIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Kurumu yakından ilgilendiren bir proje anlaşması töreninde Genel Müdür Taşkın’ın olmaması istifayı ortayı çıkardı.  Genel Müdür Taşkın’ın istifa ettiği iddia edilirken, MKE’den bir yetkili ise Taşkın’ın şimdilik izin aldığını ileri sürdü. Fabrikalarının büyük bölümü Kırıkkale’de bulunan MKE, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) her türlü silah, mühimmat ve patlayıcı madde ihtiyaçlarını karşılıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x