Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Üniversite Sporlarına K.Ü Damgası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen üniversiteler arası spor etkinliklerinde dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Madalyaları topladık

Spor etkinliklerine 17 branşta 25 takım ile katılan Üniversitemiz Kick Boksta 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya, Wushuda 1 Altın, 1 Gümüş, 2 Bronz madalya, Bayanlar Güreş’te 1 altın madalya kazandı. Takım müsabakalarında da dereceler elde Üniversitemiz, Voleybol Erkeklerde ikincilik, Futbolda ikincilik, Voleybol Bayanlarda üçüncülük, Hokey Bayanlarda üçüncülük,  Basketbol Erkeklerde ikincilik elde etti. Badminton Takımımız da Süper Lig üçüncülüğü başarısı gösterdi. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, elde edilen başarıların Üniversitenin tanıtılması adına çok önemli olduğunu belirterek öğrencilere ve akademisyenlere teşekkür etti.

Derece yapan sporculara ödül

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ve takımları müsabakalara hazırlayan hocalara Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan, Spor Bilimleri Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Halil Sarol, Genel Sekreter İsmail Altan Akgün, Genel Sekreter Yardımcısı Rasim Aydın, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Abdurrahman Bozdaş tarafından hediyeleri verildi. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Geniş katılım

Törene Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan, Spor Bilimleri Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Halil Sarol, Genel Sekreter İsmail Altan Akgün, Genel Sekreter Yardımcısı Rasim Aydın, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Abdurrahman Bozdaş, akademisyenler, personel ve öğrenciler katıldı.

Haber Merkezi

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x