Manşet

Gereken Adımlarımızı Beraberce Atacağız

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz başkanlığında; Müdürlük toplantı salonunda İl Müdür Yardımcısı, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü, Teknik Personellerin, Büyükbaş hayvancılık Paydaşlarının (Birlik ve Sektör temsilcileri) ve Üreticilerin katılımıyla Kırıkkale Büyükbaş Hayvancılığının mevcut durumunu değerlendirmek, Sorunlarını Tespit etmek, Geliştirmeye yönelik adımlar atmak ve Kırıkkale'de Büyükbaş Hayvancılığı konusunda markalaşmak, söz sahibi olmak adına istişare toplantısı düzenledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz başkanlığında; Müdürlük toplantı salonunda İl Müdür Yardımcısı, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü, Teknik Personellerin, Büyükbaş hayvancılık Paydaşlarının (Birlik ve Sektör temsilcileri) ve Üreticilerin katılımıyla Kırıkkale Büyükbaş Hayvancılığının mevcut durumunu değerlendirmek, Sorunlarını Tespit etmek, Geliştirmeye yönelik adımlar atmak ve Kırıkkale’de Büyükbaş Hayvancılığı konusunda markalaşmak, söz sahibi olmak adına istişare toplantısı düzenledi.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Ayrıca; Bakanlık Büyükbaş hayvancılık desteklemeleri, yem üretimi, yem temini, süt üretimi/dağıtımı ve kırmızı et üretimi konularının ele alındığı toplantıda; Toplantıya başkanlık eden İl Müdürü Sırrı Yılmaz bir konuşma gerçekleştirdi.Konuşmasında; “Amacımız ilimizde tarım ve hayvancılığı tüm kolları ile bir arada geliştirmek, ilimizi Tarımsal ve Hayvancılık üretiminde markalaştırmak, Bu doğrultuda sektörümüzün her paydaşı ile iletişim halinde olmak çok önemli. Bizler bu sektörün kamu, sivil toplum kuruluşu, yetiştirici birlikleri ve üreticilerimiz ile el ele gelişeceğine inanıyoruz. Bu toplantımızda hem mevcut potansiyelimizi ve sorunlarımızı hem de hedeflediğimiz gelişim için atmamız gereken adımlarımızı beraberce atacağız.” Dedi.  İl Müdürü Sırrı Yılmaz ’ın konuşmasının ardından Toplantıya hayvancılık sektörüne sunulan destekleme imkanları ve Kırsal Kalkınma Destekleri hakkında bilgilendirme yapılarak devam edildi. Kapsamlı bilgilendirmelerin ardından, toplantıda sektör paydaşlarının sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x