Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

GETA Yapı ve İnşaat Şirketi Kaliteli İnşaat Malzeme Satışı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde kurulmuş olan firma haftanın 7 günü ve 24 saati siz değerli müşterilerine hizmet verir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GETA Yapı ve İnşaat Şirketi Kaliteli İnşaat Malzeme Satışı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde kurulmuş olan firma haftanın 7 günü ve 24 saati siz değerli müşterilerine hizmet verir. Aynı zamanda GETA Yapı ve İnşaat, Şanlıurfa inşaat malzemeleri satışı da gerçekleştirmektedir. Daima bu anlamda müşterilerine en iyi hizmeti vererek ilerleme gösterir. İlçelerde ve semtlerde yapılan satışlar ve müşteri memnuniyeti oldukça büyüktür. Şanlıurfa ilinde büyük bir oranda adını duyurmayı başarmıştır. Kaliteli inşaat malzemeleri satışı yaparak parmakla sayılacaklar arasında yer almaktadır.

İnşaat malzemeleri ihtiyaçlarınıza uygun olarak anında tedarik edilir. Kısa sürede, en uygun fiyatlarla birlikte sizlere ulaşımı sağlanır. İhtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamak için seçtiğiniz doğru kararlardan biri olarak karşınıza çıkacaktır. GETA Yapı ve İnşaat firması Şanlıurfa genelinde ince ve kaba inşaat malzemeleri olmak üzere her çeşit ürün satışı gerçekleştirir. Kurulmuş olduğu günden beri en kaliteli projelerde kendi adını yazdırmayı başarmıştır.

Şanlıurfa Dekorasyon ve Marshall Boya Bayiliği

Şanlıurfa dekorasyon alanında ofis, ev ve yaşam alanlarınıza daha güzel bir görünüm vermek amacıyla çeşitli dekorasyon çalışmaları da yapmaktadır. Kartonpiyer ve alçıpanuygulamalarının yanı sıra farklı tadilat ve dekorasyon işlemleri de mevcuttur. Alanında uzman kadrosu ile birlikte ince işçilikle sizlere anahtar teslimi gerçekleştirir. Aynı zamanda bayisi olduğu Şanlıurfa Marshall boya ile de boya badana işlemleriniz en iyi şekilde gerçekleştirilir. Marshall ile dış cephe boya ve izolasyon işlemlerinizi de güvenli bir şekilde uygular.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x