Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Elektronik Ticaret Hizmetleri

Globalleşen dünya şartlarında teknolojiye ayak uydurmak artık şart oldu. Her gün kendini yenileyen teknoloji firmalar için aynı zamanda artan rekabetçi koşullar anlamına geliyor. 20 sene önce kullanılan satış ve pazarlama yöntemleri artık hiçbir şekilde kullanılamıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Elektronik Ticaret Hizmetleri

Globalleşen dünya şartlarında teknolojiye ayak uydurmak artık şart oldu. Her gün kendini yenileyen teknoloji firmalar için aynı zamanda artan rekabetçi koşullar anlamına geliyor. 20 sene önce kullanılan satış ve pazarlama yöntemleri artık hiçbir şekilde kullanılamıyor. Hayatın her alanında geçerli olan bu kuralı uygulayan ve gereklilikleri önceden görerek kendini sürekli yenileyen firmalar yalnızca ayakta kalabiliyorlar. Internet ortamının çıkması ile birlikte artan çeşitlilik ve ürünlere olan ulaşma imkanı arttıkça rekabet ortamı da aynı oranda genişliyor. Bu anlamda piyasa şartlarında ayakta durmak isteyen kişi veya kuruluşlar muhakkak kendilerini yenilemeleri gerekiyor. Aksi halde rekabet ortamında yok olup gidiyorlar. 2007 yılında Bursa’da kurulan kobix bu anlamda müşterilerinin hizmetlerini gerçekleştiriyor. Bursa dijital pazarlama alanında en iyi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bursa merkez olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından müşterilerinin dijital işlemlerini gerçekleştiriyor.

Dijital dünya ile alakalı her şey mevcut bulunuyor

Bursa’da kurulan firma uzun yıllardır profesyonel ekibi ile birçok projeye imza atmış durumda. Bu anlamda yenilikleri daime takip ederek kendini yenileyen kobix Bursa web yazılım denilince akla ilk gelen isim oluyor. Dijital ortamda yazılımından tasarımına kadar her türlü hizmeti sunan firma işini aynı zamanda severek yapıyor. Böylelikle müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutan firmada web tasarım işlemlerini kolay bir şekilde yapmak mümkün oluyor. Bursa web tasarım gibi alanlarda da en iyi hizmetleri en uygun fiyatlara burada bulmak mümkün oluyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x