Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Gök,Destek Verilecek Projemiz Yok !

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, daha önce sanayi kenti olarak anılan Kırıkkale’de son zamanlarda yok olmaya başlayan sanayi kültürünün kurulmakta olan Silah Mühimmat Organize Sanayi Bölgesi’yle yeniden canlanacağını söyledi. Gök, Proje üretiminde de Kırıkkaleli girişimcilerin yeterince faal olmadığını bildirdiYATIRIMCILAR DOSYA HAZIRLAMAYA ERİNİYOR
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Kırıkkale’de sanayinin gelişmesi için, siyasilerin bürokratların, işadamlarının ve halkın koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi. Teşvik sistemi kapsamında devletin yatırımcılara destek verdiğini, yatırımcıların ise dosya hazırlamaya erindiğini belirten Gök, bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini bildirdi. AHİKA proje desteklemesi kapsamında Kırıkkale’nin 3-4 projesi olduğunu diğer illerin ise 40-50 proje sunduğunu belirten Gök, Valilik bünyesinde kurulan proje ofisinin bu açığı kapatmak için çalıştığını ifade etti.

DESTEK VERİLECEK PROJEMİZ YOK
TUBİTAK’ın bile kentte destek verecek proje bulamadığını belirten Gök, kent genelinde proje eksikliği olduğunu ve üniversiteye kurulacak olan Teknokent’in bu açığı kapatacağını iddia etti.

Silah Mühimmat ve Organize Sanayi Bölgesi’nde 75 parselin yatırımcılara sunulduğunu ifade eden Gök, bu konuda yatırımcıların bu bölgeye büyük bir ilgisi olduğunu belirtti. Kenti bütünleştirmek için çalışma yaptıklarını belirten Gök, işadamlarıyla toplantılar yaparak, şehrin gelişimine katkı sağlayacak projelerin masaya yatırıldığını kaydetti. Son dönemde Kırıkkale’nin önemli projelere imza atacağını belirten Gök, bu konuda kendilerine önemli görevler düştüğünü ve her türlü projeye maddi manevi destek vereceklerini açıkladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu