Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceGündemKırıkkaleManşet

Gönülleri buluşturan iftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Kaymakamlığı, Delice Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü’nün ortak düzenlediği iftar programında halk ile protokol bir araya geldi.
 
500 kişi katıldı
Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, Delice Kaymakamı Mehmet Parlak, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, kurum müdürleri ve genciyle yaşlısıyla 500 kişi katıldı. Program Kur’an tilavetiyle başladı. Programda konuşma yapan Vali Ali Kolat, iftar programının halkın kaynaşmasına, gönüllerin buluşmasına, kardeşliğin pekişmesine vesile olduğunu bildirdi. Program İl Müftüsü Bekir Gerek’in iftar duasıyla sona erdi.
 
Gerek vaaz verdi
Daha sonra İl Müftüsü Bekir Gerek teravih öncesi Delice Merkez Fatih Camii’nin merkezi sisteminde vaaz etti. Gerek, Ramazan ayının bir rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğunu, bu ayda yapılan salih amellerle günahların yakılarak yok edildiğini vurguladı. İl Müftüsü Gerek, Ramazan ayının bir Kur’an ayı olduğunu, farz orucun Ramazana tahsis edildiğini, teravih namazının bu ayda kılındığını ve fitrenin bu ayda verildiğini bildirdi.
 
 
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu