GenelSağlık

Gönüllülük Çalışmasına Teşekkür

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi iş birliği ile yapılan çalışma sonunda,

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi iş birliği ile yapılan çalışma sonunda Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Arştırma Görevlisi Mevlüt Özemir, Çocuk Gelişimi Bölümü Arş. Gör. Mehmet Güney, Sağlık Yönetimi Bölümü Dr. Arş. Gör. Mustafa Kaya’yı makamında ağırlayarak, teşekkür belgelerini verdi.

Başhekim Albayrak “Hastanemizde bulunan Çocuk Servisimizin ve Polikliniğimizin, çocuk hastalar için daha eğlenceli hale getirilmesi amacıyla Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü  hocaları danışmanlığında “Gönüllülük Çalışmaları” dersi kapsamında öğrenciler tarafından resim çalışması etkinliği yapılmıştı. Servislerimiz ve polikliniklerimiz güzel bir görünüme kavuştu. Emeği geçen hocalarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x