Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Göz Doktoru Op. Dr. Oğurel, Özel Yaşam’da göreve başladı

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’ne yeni bir hekim daha katıldı. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Reyhan Güllü Oğurel hastanede hasta kabul etmeye başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’ne yeni bir hekim daha katıldı. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Reyhan Güllü Oğurel hastanede hasta kabul etmeye başladı.

Op. Dr. OĞUREL KİMDİR?

2001 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Reyhan Güllü Oğurel, tıpta uzmanlığını 2003-2008 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Op. Dr. Oğurel Pratisyen Hekim ve Araştırma Görevlisi olarak Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevine başladı. Uzman Hekim ve Öğretim Üyesi olarak görevine aynı yerde devam etti.

GÖREV YAPTIĞI YERLER

Bir süre serbest hekim olarak çalışan Op. Dr. Oğurel,  Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevler yaptı. Kırıkkalelilerin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Op. Dr. Oğurel, başarılı bir kariyere sahip. Erken doğan çocukların göz muayenesi (ROP), şaşılık, glokom, akıllı lens ve şeker hastalığına bağlı göz problemlerinin tedavisine artık Özel Yaşam Hastanesi’nde devam edecek.

HASTA KABUL EDİYOR

Tıpta uzmanlık tezi olarak Behçet Hastalığı’nda Oküler Tutulumun Konjonktival Myeloperoksidaz Aktivitesi ile değerlendirilmesi bulunan Op. Dr. Oğurel, Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde hasta kabul etmeye başlarken, burada bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x