GündemKırıkkaleManşet

Güç Birliği toplandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Güç Birliği Yönetim Kurulu Vali Ali Kolat Başkanlığı’nda, valilik toplantı salonunda biraraya geldi.

Kurum müdürleri katıldı

Yapılan toplantıya Vali Kolat’ın yanı sıra Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaç, Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkale OSB Başkanı Nurettin Aydın, MÜSİAD Başkanı N. Haşim Baloğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Projeler görüşüldü

Toplantıda; Güçbirliği oluşumu kapsamında takip edilen faaliyetler ve yatırımların son durumunun değerlendirilmesi, Silah Sanayi İhtisas OSB, Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi, Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Biyouyumluluk, Çevre ve Yakıt Analizi Laboratuvarı, Kırıkkale de özel sektör yatırımlarının ele alınması, Kırıkkale de gıda, tarım ve hayvancılık hizmetleri ve yatırımlarının ele alınması gibi konular değerlendirildi.

Uyum içerisinde çalışılıyor

Vali Kolat; bu projelerin Kırıkkale’nin gelişmesinde büyük katkılarının olacağını, kamu kurumları ile özel sektör kuruluşlarının uyum içerisinde çalıştıklarını ve Kırıkkale için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek, toplantıya katılan bütün yetkililere teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu