Gündem

Güneş Enerjili Bahçe Aydınlatma ve Lamba Modelleri

Genba Yapı Market firması kurulduğu ilk günden itibaren güneş enerjili lamba ve aydınlatma ürünlerinin satışına başlamıştır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Genba Yapı Market firması kurulduğu ilk günden itibaren güneş enerjili lamba ve aydınlatma ürünlerinin satışına başlamıştır. Bu bağlamda marka adından fazlasıyla söz ettirmeyi başararak prestijini kanıtlamıştır. Güneş enerjisiyle ve rüzgar enerjisiyle çalışan ürünleriyle birlikte müşteri taleplerini de en iyi şekilde karşılamaktadır. Özellikle de güneş enerjili bahçe lambaları en çok revaç gösterilen ürünlerdendir. Dekoratif görünüme sahip birçok bahçe solar lamba modelleri mağazada bulunmaktadır. Tüm bu ürünleri yakından görüntülemek ve sipariş etmek için mağazayı ziyaret edebilirsiniz.

Güneş enerjisine sahip olan bahçe aydınlatma modellerinden bazılarını sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık. Belirttiğimiz ürünler ve çok daha fazlası Genba Yapı Market mağazasında sizleri beklemektedir.

  • Güneş Enerjili Bahçe Aydınlatması 180 Watt G-1009
  • Güneş Enerjili Projektörlü Bahçe Aydınlatması 200 Watt G-3002
  • SUNBA Güneş Enerjili Duvar Üstü Küp Bahçe Lambası G-2001
  • SUNBA Güneş Enerjili Dekoratif L Model Bahçe Lambası G-2002

Genba Yapı Market Güneş Enerjili Bahçe Aydınlatması 180 Watt G-1009

Mağaza bünyesindeki ürünler arasında en çok tercih edilen bahçe aydınlatmalarının başında G-1009 modeli gelmektedir. Oldukça uygun bir meblağ üzerinden satın alabileceğiniz ürünün watt değeri de oldukça yeterlidir. Bunun yanı sıra otomatik bir şekilde hava karardığında yanma özelliği de vardır. Aynı zamanda ürün için mağazada garanti kapsamı da sağlanmaktadır. Ürün hakkında daha detaylı bilgiler alabilmek için siteyi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x