Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Hacılar’da Kutlu Doğum coşkusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar’da Kutlu Doğum coşkusu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriHacılar Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası’nda konuşan Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, “Hiç şüphesiz ki Sevgili Peygamberimizin doğumu biz Müslümanlar, hatta bütün insanlık için en önemli bir gün ve hadisedir” dedi.
RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI
Hacılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kutlu Doğum Haftası kutlama programı bu yılda büyük ilgi gördü. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı programa Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, İl Müftüsü Bekir Gerek, Kırıkkale ve ilçelerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti devam etti. Daha sonra programın açılış konuşmasını yapan Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, tüm Müslüman âleminin ve ilçe halkının ‘Kutlu Doğum Haftası’nı kutladı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in âlemlere rahmet olarak gönderildiğini ifade eden Başkan Bağrıaçık, “Hiç şüphesiz ki Sevgili Peygamberimizin doğumu biz Müslümanlar, hatta bütün insanlık için en önemli bir gün ve hadisedir” dedi.
“ÜMMETİ OLDUĞUMUZA BİNLERCE ŞÜKÜR OLSUN”
Bağrıaçık, ‘Yüce Allah biz kullarını Peygamber Efendimizin Şefaatine, feyzine ve bereketine layık ve mazhar kılsın. O`nun ümmeti olduğumuza binlerce kez şükürler olsun’ ifadesinde bulundu. Kutlu Doğumun önemine değinen İl Müftüsü Beki Gerek ise; ‘Kutlu Doğum Haftası gerçekten canlı, Kırıkkale’ye yakışır bir şekilde ve dolu dolu geçti’ şeklinde konuştu. Sevgili Peygamberin âlemlere rahmet olarak ve kıyamete kadar örnek olarak gönderildiğini dile getiren Gerek, “Peygamberimiz de `Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere geldim` diye buyurmuştur. Bu bakımdan dini, dünyevi, manevi ve ahlaki hayatımızın en büyük rehberi hiç şüphesiz ki sevgili Peygamberimizdir” dedi. Çeşitli gösterilerin ve ikramların yapıldığı program, etkinlikte emeği geçenlere ve programa katılan tüm vatandaşlara hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu