Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

HACILAR’IN BORCU 71 MİLYON TL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başkan Koyuncu belediyenin borcunu hazırlattığı afişle ifşa etti

31 Mart yerel seçimlerinde MHP’nin kazandığı belediyeler arasında yer alan Hacılar’da Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu belediyenin borcunu bir afişte toplayarak belediye binasına astırdı. Başkan Koyuncu’nun hazırlattığı afişe göre Hacılar Belediyesinin borcunun 71 milyon 582 bin TL.

BELEDİYE BİNASINA ASTIRDI

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu belediyenin borcunu bir afiş hazırlatarak vatandaşlarla paylaştı. Hazırlanarak belediye binasına asılan afişte Hacılar Belediyesinin borcunun toplamda 71 milyon 582 bin 242 TL olduğu açıklandı. Hazırlattığı afişi sosyal medya üzerinden de ifşa eden Hacılar Belediye Başkanı Koyuncu “Şubat 2012 öncesi belediyenin personel maaş ve ikramiye borcu yoktu. TÜPRAŞ’tan emlek vergisine istinaden avans alınmamıştı. Şubat 2012 yılı öncesi esnafa borç yoktu. Ziraat bankası hesabında 130 bin TL nakit para vardı. Sanayi ve diğer esnafların yanında Hacılar Belediyesinin bir itibarı vardı. 2019 yılında ise personel 2 maaş ve kadrolu işçiye 1 yıllık ikramiye borcu bulunmaktadır. TÜPRAŞ’Tan 2 milyon 350 bin TL avans alınmıştır. Belediyenin esnafa 1 milyon 619 bin 527 TL borcu vardır. Belediyenin banka hebasında para yoktur. Belediyenin esnafın yanında itibarı kalmamıştır. Esnaf belediyeye malzeme vermekten kaçınmaktadır. Belediye sürekli olarak sanayi ve diğer esnaflardan icra takibine maruz kalmıştır” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x