Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Hakan Aksan’dan Mhp’ye Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksan, MHP Kırıkkale Milletvekili Adaylarına destek toplantısı düzenledi.

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Halil Öztürk, Melike Boran ve Menderes Eray için destek toplantısı düzenlendi.

MHP Kırıkkale İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhur ittifakının kazanmasının son derece önemli olduğuna işaret etti.

Hakan Aksan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Zillet ittifakını oluşturan her partinin üslubu, Türkiye’ye zincir vurmak için hazırda bekleyen çaşıtların, çürüklerin, haçlı emeli taşıyanların, Türkleri Anadolu’dan çıkarmak için plan üstüne plan yapan firavun lobisinin kirli üslubudur.

Bizim üslubumuz Türk’tür, usulümüz Türk’tür, uygarlığımız Türk’tür, unvanımız Türk’tür, dünümüz Türk’tür, bugünümüz Türk’tür, bize boyun eğdirip yerimizden yurdumuzdan çıkaracak şerefsizler korosunun muvaffak olabilmesi sadece masaldan ibarettir. Cumhur ittifakı olarak Vatana sahip çıkacağız. Devlete sahip olacağız.

Al bayrağımızı yere düşürmek için ortam yoklayanları, pusuya yatanları, el ovuşturanları, gözcülük yapanları cumhurun muktedir ve muazzam iradesiyle ezip geçeceğiz. Kırıkkale’de kazanan Cumhur ittifakı olacaktır. Bunun için seçimlerin yapılacağı güne kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x