Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Hakem kursu açılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kırıkkale şube, nitelikli hakem yetiştirmek ve Türk futboluna kazandırmak üzere Futbol hakem kursu açacak. Kurs iki gün sürecek.
 
Sertifika verilecek
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kırıkkale şubesi tarafından Futbol hakem kursu açılacak. Genç ve nitelikli hakimlerin Türk futboluna kazandırılması amacıyla açılacak kurs iki gün sürecek. 30-03-2015 tarihine kadar müracatların alınacağı Futbol Hakem kursu sonunda kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecek.
 
Karataşlık, Bilgi verdi
Açılacak Kurs hakkında bilgi veren Türkiye Faal Futbol hakemleri ve gözlemcileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Ömer Karataşlık, “Kayıt başvurusu yapabilmeleri için adayların geçerli bir e-posta adresine ve kendilerine ait .jpg formatında taranmış vesikalık bir fotoğrafa sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru işlemleri de dahil olmak üzere bütün bilgilendirmeler e-posta aracılığıyla gerçekleştirileceği için posta hesabının aktif olmasına ve posta kutusunun dolu olmamasına dikkat edilmelidir.” Dedi.
 
Belgeye fotoğraf eklenecek
“Fotoğraf, cepheden son altı ay içinde, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş net bir fotoğraf olmalıdır. Bu niteliklere uymayan fotoğraf ekleyen adayların kayıtları yapılmayacaktır.” Şeklinde uyarıda bulunan Karataşlık, “Adaylar internetten kayıt başvurusu esnasında “kayıt başvuru formu” nu dolduracaklar, .jpg formatında taranmış vesikalık fotoğraflarını belgeye ekleyecekler ve yazıcıdan dökerek imzalamaları gerekmektedir” dedi.
 
Dikkat edilmeli
Adayların internet başvurusu işlemlerini tamamladıktan sonra kişisel bilgilerinde (adres, sınav merkezi vb.) değişiklik yapamayacaklarına dikkat çeken Karataşlık, “Başvuru işlemlerini yaparken ve e-Sertifika Programları Portalına erişirken İnternet Explorer tarayıcınızın güvenlik ayarları varsayılan düzeyde olmalıdır. Başvuru sonunda PDF dosyasını görüntüleyebilmeniz için açılan pencere engellemesinin (pop-up blocker) bulunmamasına dikkat edilmelidir” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu