Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Hakim ve savcılar için veda yemeği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin 2019 yılı ana kararnamesiyle Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, diğer yargı çevrelerine atanan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.

 

GÜZEL DOSTLUKLAR VE ARKADAŞLIKLAR EDİNDİK

MKE Havuzu Restoran’ında düzenlenen  yemekte bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, katılımlarından dolayı Vali Sezer ve diğer konuklara teşekkür ederek, görev yaptığı bir yıllık süre içerisinde güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindiğini söyledi.

 

YURDUN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMAYI GEREKTİRİYOR

Kamu görevinin yurdun dört bir yanında çalışmayı gerektiren bir hizmet alanı olduğunu belirten Vali Sezer ise, hizmetlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Ayaz ile Hakim ve Savcılara teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

 

PLAKET VE HEDİYELERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz’a, Vali Sezer tarafından plaket ve hediye verilirken, protokol üyeleri tarafından da Hakim ve Savcılara plaket ve hediyeleri verildi. MKE Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutan Vekili Yrb.Naim Çetinkaya ile yargı mensupları ve aileleri katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x