Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Haktankaçmaz, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2017 YILINDA KIRIKKALE’NİN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Haktankaçmaz, 2016 yılını geride bırakarak yeni bir yıla adım attıklarını söyleyerek, “2017 yılının ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve insanlık âlemi için barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

KIRIKKALE YATIRIMLARLA BÜYÜYOR
Vali Haktankaçmaz, 2016 yılında Kırıkkale’de birçok alandaki kamu ve özel sektör yatırımlarında önemli ilerlemeler olduğunu söyleyerek, “Kazandırılan yatırımlarla Kırıkkale bir adım daha ileri gitmiştir. Gerek 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine gerekse ülkemizde yaşanan diğer terör olayları karşısında Kırıkkaleli hemşehrilerimizin sergilediği duruş, milli iradeye bağlılık ve birliktelik her türlü takdirin üzerindedir.

2023 HEDEFLERİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞACAĞIZ
“2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da Kırıkkale’nin gelişmesi ve daha ileri seviyeye ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edecek, 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşacağız. Bu duygularla, şehit aileleri ve gazilerimizin, siyasi parti temsilcilerinin, esnaf, sanayici ve işadamlarımızın, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarımızın, öğrencilerimizin, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, basın mensupları ve tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin yeni yılını gönülden tebrik eder, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice yıllar dilerim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x