Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Halk Eğitimi Merkezinin Geri Dönüşüm Kütüphanesi Hazırlıkları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, Balışeyh Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ait ek binada oluşturulan geri dönüşüm kütüphanesi hazırlıklarını Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akpınar ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında, Balışeyh Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ait ek binada oluşturulan geri dönüşüm kütüphanesi hazırlıklarını Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akpınar ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Balışeyh Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan geri dönüşüm kütüphanesinde; cam, ahşap, kâğıt, kumaş, plastik, doğadaki tabiat ürünleri ve geri dönüşebilecek tüm ev eşyalarının geri dönüştürülerek kullanılır hâle getirilmesi ve yeni ürünler oluşturulması amaçlanıyor. Geri dönüşüm atölyelerinde ayrıca öğretici ve kursiyerlere geri dönüşüm bilinci kazandırılması hedefleniyor. Sıfır atık çalışmalarını çok önemsediğini ifade eden İlçe Millî Eğitim Müdürü Serkan Akpınar; Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün bu çalışması hayırlı olsun, çalışmaların yaygınlaştırılmasının ülkemiz için büyük önem arz ettiğini belirtti. Geri dönüşüm atölyeleri ile sıfır atık kütüphanesinin oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x