KırıkkaleManşet

Halk günü yüz güldürüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleliler bu haftaki halk gününe yoğun ilgi gösterdi. Halk gününe katılan vatandaşlara Sanayi Mahallesi sakini bayanların yaptığı baklava ikram edildi.
TÜM YÖNETİM KATILDI
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Belediye Meclis Salonunda Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunları dinledi. Halk gününe Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyelerinden bir grup ve ilgili birim müdürleri katıldı.
Halk günü yüz güldürüyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜLER
Halk günü etkinliğine gün geçtikçe vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Halk gününe katılan vatandaşlar yaklaşık 2 saat boyunca Belediye Başkanı Saygılı ile yüz yüze görüştüler.  Sanayi Mahallesi’nden gelen bayanlar Saygılı’ya böyle bir uygulama etkinliği başlattığı için teşekkür ederek ev yapımı baklava hediye ettiler. Baklava halk günü etkinliğine katılan vatandaşlara ikram edildi. Etkinliğe katılan vatandaşlar halk günü uygulamasının sorunlarını birebir anlatmak bakımından önemli bir gelişme olduğunu söylediler.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu