Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

HANİ SİZ MİLLETİN İRADESİ İDİNİZ?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Abdullah Pekgöz, sosyal medya üzerinden değişikliğe gidecek olan ‘İç Güvenlik Yasası’ hakkında eleştirilerde bulundu. Pekgöz, sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı mesajı “apo sen neymişsin böyle!” diye başladı
 
GERÇEK İRADE SİZ DEĞİLSİNİZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Abdullah Pekgöz, sosyal paylaşım sitesinden değişikliğe gidilecek olan ‘İç Güvenlik Yasası’ hakkında eleştirilerde bulundu. Sosyal paylaşım sitesinden Kırıkkaleli vatandaşlara seslenen Pökgöz “apo sen neymişsin böyle!” deye başladı ve…. şöyle devam etti; “Yüce Meclisimizde iktidar partisinin hazırlayıp metazori yasalaşması için uğraştığı,torba yasa tasarısındaki maddeler tek tek görüşülürken, Çok haklı olarak MHP ve CHP’nin canhıraş karşı çıktığı,bir çok milletvekilinin muhalefet etmesinden dolayı yaralandığı,dövüldüğü, Sayın Başbakanın muhalefet edenlere “bunlar molotofçu diye hakaretlerde bulunduğu,bu yasa tasarısı milletin iradesi, siz milletin iradesine karşı mı çıkıyorsunuz’diyerek yeri göğü inlettiği, ancak bu torba yasa çıkarsa gerçekten ülkemizde özgürlüklere veda edeceğimizi,polis devleti,otoriter bir devlet olacağımızı sürekli her mecrada haykırmamıza rağmen tasarıları tek tek yasalaştırdıkları, Meşhur “İç Güvenlik Yasa Tasarısı” var ya; İmralı Canisi,Bebek Katili apo istedi diye değiştirecekler. Hani siz Milletin İradesi idiniz? Bu biraz apo’nun iradesi gibi oldu hatta biraz değil tamamen Apo iradesi oldu. Gerçek irade siz değilsiniz. Apo hiç değil.Gerçek irade ülkesini,milletini sevenlerin iradesidir.Emin olun bu irade de çok ama çok büyüktür” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu