Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Projelerini anlattı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Abdullah Öztürk seçim çalışmalarını ilçe ziyaretleri ile sürdürdü. Delice ve Çelebi ilçelerini ile Çerikli beldesini ziyaret eden Öztürk, belediye başkanları ve ilçe başkanları ile fikir alışverişinde bulundu. Öztürk seçimlerden anılarının akıyla çıkacaklarını söyledi.
 
TEŞKİLATLARLA BİRLİKTE
7 Haziran 2015 genel seçimleri için Ak parti’den milletvekili aday adayı olan Keskin Ak Parti ilçe teşkilatı kurucularından Abdullah Öztürk, tüm ziyaretlerinde coşku ve heyecanla karşılandı. Türkiye’nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğine vurgu yapan Öztürk, 13 yıldır ülkesine ve milletine hizmet eden Ak Pari’nin bu seçimlerden de alnının akıyla çıkacağını söyledi. Öztürk, Kırıkkale ve ilçelerine hizmet ederken teşkilat mensupları ile birlikte hareket edeceğini söyledi.
 
SİLAH İHTİSAS OSB ÖRNEK ÇALIŞMA
Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin ve partililerle bir araya gelen Öztürk, çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Kırıkkale’nin ülke ekonomisine çok önemli katkılar sağlayan bir pozisyonu olduğunu, sanayi de Silah OSB’nin tamamlanmasıyla bunun canlı bir örnek olarak görüleceğine vurgu yapan Öztürk, Oganize Sanayi Bölgesinin aktif ve ulusal anlamda çalışan bir bölge haline geleciğini belirtirken, tarım sektöründeki modernleşme projelerini anlattı.
 
TARIM PROJELERİ
Kırıkkale’nin sulu tarımı etkin bir şekilde yapabilecek hidrografyaya sahip olduğuna işaret eden Öztürk, bunu sulama kanalları, sulama göletleri ile daha kullanılabilir hale getireceklerini, Kırıkkale’nin demiryolu ve karayolu ağı ile tüm ülkeye bağlanan bir pozisyonda olması nedeni ile hinterlandı geniş bir merkezde olmasının da katkılarıyla tarım ve sanayide hızlı ve planlı bir gelişmeye uygun olduğunu, bunu hep birlikte başaracaklarını vurguladı. Temaslarına gün boyu devam eden Öztürk zaman zaman vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu