Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Harun Oğuz İl Genel Meclis Başkanlığına Talip

Murat Çaykara'nın AK Parti  Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesi  üzerine boşalan Kırıkkale  İl Genel Meclis başkanlığı görevine AK Parti İl Genel Meclis üyesi Harun Oğuz talip oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Murat Çaykara’nın AK Parti  Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesi  üzerine boşalan Kırıkkale  İl Genel Meclis başkanlığı görevine AK Parti İl Genel Meclis üyesi Harun Oğuz talip oldu.

YILLARIN PARTİLİSİ

Uzun yıllar AK Parti’de görev yapan Oğuz partinin Kırıkkale’de kurucuları arasında yer aldı. Bir dönem Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Şu an mevcut  il yönetim kurulu üyesi olan Harun Oğuz  daha önce  Kırıkkale  İl Başkanlığına talip oldu.İl başkanlık yarışında  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın huzuruna çıkan 4 kişi arasında yer aldı.

ÇAYKARA’NIN YERİNE ÖZTÜRK

Murat Çaykara’nın istifası ile boşalan göreve ise AK Partili yedek üye Remzi  Öztürk’ün getirileceği  belirtiliyor.  Kırıkkale İl Genel Meclis Toplantısı 3 Nisan 2023 tarihinde yapılacak. Toplantının ilk gündem maddesi başkanlık seçimi olacak.

SEÇİM ÖNCESİ SEÇİM

Harun Oğuz’un adaylığını açıkladığı seçimde 13  AK Parti ,8 MHP ,1 İyi Parti , 1  CHP li meclis üyeleri yeni başkanın belirlenmesi için oy kullanacak. Kırıkkale siyasi arenası 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi mini bir seçim heyecanı yaşayacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x