Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Hava buz kesecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meteorolojinin son tahminlerine göre yurdumuzun balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. 8 ila 12 derece düşmesi beklenen hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesinin beklendiği bildirildi.

KIRIKKALE’DE -10’U GÖRECEĞİZ

Bölgemiz Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Salı günü bölgemizin kuzeybatı kesimlerinde, Çarşamba ve Perşembe günleri ise bölge genelinde hissedilir derecede (8-12 derece) azalması ve mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Bölge genelinde Salı günü sabah saatlerinde yağmur olarak başlaması beklenilen yağışın zamanla karla karışık yağmura dönmesi ve akşam saatlerinden itibaren Çarşamba günü sabah saatlerine kadar kar yağışı şeklinde devam etmesi beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması ile birlikte gecenin en düşük sıcaklıklarının Çarşamba sabahı Bartın, Düzce, Zonguldak’ta 0, Bolu, Çankırı, Karabük, Kırıkkale’de sıfırın altında 4 dereceye, Perşembe sabahı ise Bartın, Düzce, Zonguldak’ta sıfırın altına 1, Bolu, Çankırı, Karabük, Kırıkkale’de sıfırın altında 10 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Bu hafta etkili olması beklenen soğuk ve yağışlı havanın neden olacağı kuvvetli meteorolojik olaylar ile ilgili yayımlanacak meteorolojik uyarıların takip edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması can ve mal emniyeti açısından önem arz ettiği bildirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x