Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Şehitler Diyarına Şehitler Anıtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Yunus Sezer´in girişimleri ile şehitler abidesi Kırıkkale’ye ‘Şehitler Anıtı´ yapılacak.

YER TESPİTİ YAPILIYOR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Şehir Polis Memuru Hakan Yorulmaz için Polisevi’nde verilen yemekte şehit ailelerine müjdeyi verdi. Vali Sezer, şehit aileleri ve gazilerin uzun bir süredir beklediği ‘Şehitler Anıtı’ projesinin hazırlandığını söyledi. Şehitler Anıtı’nın proje ve ödeneklerinin hazır olduğunu, yer tespitinin de büyük ölçüde kararlaştırıldığını ifade eden Vali Sezer, çalışmaların yakında başlayacağını söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÜCÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ise, “Bu anıt sayesinde bu ulvi duygu ve değeri zihinlerde zinde tutmanın yanı sıra millet olarak, devlet olarak birlik ve beraberliğimizin gücü ve sembolünü de daima taşımış olacağız. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi tekrardan anıyor, onların şanını ebediyete kadar sürdürme adına desteklerinizi ve dualarını bekliyor, bu çok anlamlı konu ile ilgili ilk adımı atan Sayın Valimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x