Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

HAYAT BOYU ÖĞRENEN KIRIKKALE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünler öğrenme şenliği ile görücüye çıktı

Halk Eğitim merkezleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yıl sonu sergisi bu yıl Kırıkkale’de Öğrenme Şenlikleri ile sergilendi. Hayat boyu öğrenme genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kırıkkale’de bulunan kurumların açtığı kurslara katılanların el emeği göz nuru ürünleri düzenlenen şenlikle görücüye çıktı.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRENLER

Kırıkkale Merkez ve İlçelerde bulunan Halk Eğitim Merkezleri ile çeşitli branşlarda eğitim faaliyetlerinde bulunan kamu kurumları açtıkları kurslarda yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin ortaya koyduğu ürünleri düzenlenen öğrenme şenlikleri ile sergilendi. Cumhuriyet Meydanında kurulan stantlarda sergilenen ürünler büyük beğeni topladı. Çoğunluğunu ev hanımlarının oluşturduğu kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği şenlik büyük ilgi gördü. Kırıkkale protokolünün açılış kurdelesini kesmesiyle başlayan şenliklerde halk oyunları oynandı, çeşitli gruplar müzik dinletisinde bulundu. Stantları gezerek ürünler hakkında bilgi alan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, kursiyerleri ve eğitmenleri tebrik etti.

ŞENLİK HAVASINDA SERGİ

Açılış sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer “Bugün hayat boyu öğrenme kapsamında yıl boyunca kursiyerlerimizin el emeği, göz nuruyla üretilen ürünleri şenlik havası içerisinde bütün kurumlarımız sergileme imkanı buluyor. Kursiyerlerimizin ortaya koyduğu ürünler böyle bir şenlik havasında baharın coşkusuyla güzel bir etkinlikle beğeniye sunuluyor. Kursiyerlerimiz kış boyunca el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünleri burada sergileme imkanı bulacaklar. Açılan stantlar birkaç gün Kırıkkalelilerin ziyaretine açık olacak. Ben emeği geçen kursiyerlerimizi, eğitmenlerimizi , emek veren herkesi tebrik ediyorum.  Kırıkkale’mizin değerlerini tanıtmak adına güzel bir etkinlik olmuş. İnşallah burayı ziyaret edenler hoşça bir vakit geçirir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x