Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Hayatınıza Heyecanlı Dakikalar Ekleyin

Korku evleri son dönemlerde büyük bir ilgi görüyor. İnsanlar kendi aralarında eğlenmek ve korku-heyecan karışımı duyguları tatmak için bunu tercih ediyorlar.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Korku evleri son dönemlerde büyük bir ilgi görüyor. İnsanlar kendi aralarında eğlenmek ve korku-heyecan karışımı duyguları tatmak için bunu tercih ediyorlar. Özellikle büyük bir anı olarak kalan korku evleri farklı tasarımlarla beraber hazırlanabiliyorlar. Birçok insan da korku evi deneyimini en iyi seçeneklerden birinde yaşamak istiyor. Bu yüzden de en çok tavsiye edilen adreslerden biri Kadıköy Korku Evi olarak biliniyor. Dehşetin Yüzü ismiyle beraber birçok insanın ilk tercihi olarak biliniyor. Dört katlı ve geniş bir alanda olan korku evi sizlere hayatınızın en eğlenceli bir saatini sunuyor.

Eğlenirken korkmanızı, daha önce yaşamadığınız bir eğlenceyi yaşamanızı sağlayan Dehşetin Yüzü oldukça başarılı. Sizlere bir film konsepti yaşatıyor. Daha önceden filmlerde izlediğiniz sahneleri siz yaşayabiliyorsunuz. Bu da herkesin en çok merak ettiği duyguları yaşamasını mümkün hale getiriyor. Arkadaşlarınızla beraber unutulmaz anılara imza atabiliyorsunuz. Korku evi serüveni sizin için en iyisi olabiliyor. Sercan Aslan’ın işlettiği Dehşetin Yüzü içerisinde rezervasyon alarak bu eğlenceye katılım sağlayabiliyorsunuz.

Dehşetin Yüzü Farklı Konseptlerle Hizmet Veriyor

Korku evi İstanbul arayışlarınızda karşınıza çıkan Dehşetin Yüzü farklı ipuçları sunuyor. Bu ipuçlarını bularak, zamana karşı yarışır halde çıkışı bulmaya çalışıyorsunuz. Bu sırada da korku evinin heyecanı başlamış oluyor. Yedi yirmi dört hizmet veren korku evi içerisinde istediğiniz zaman için rezervasyon yapabilirsiniz. İletişim için de 0545 207 11 04 numaralı iletişim adresini arayabilirsiniz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x