Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Haydi Kırıkkale: “Sen yoksan bir kişi eksiğiz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hafta sonunda liderlik için Çubuk maçına çıkacak. Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu karşılaşmaya motive olurken Kırıkkaleliler de bu maça kilitlendi. Sosyal medya aracılığıyla örgütlenen taraftar grupları tüm Kırıkkale halkını ‘Sen yoksan bir kişi eksiğiz’ sloganıyla maça davet ediyor.

KIRIKKALE BU MAÇA KİLİTLENDİ

BAL Ligi 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 8. Haftada evinde Çubukspor’u konuk edecek. BAY hafta geçirmesine rağmen Çubukspor’un 1 puan gerisinde olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, liderlik için bu maça kenetlendi. Çubuk maçının hazırlıkları devam ederken bu büyük karşılaşma için şehirde de hareketlilik yaşanıyor. Sosyal medya aracılığıyla örgütlenen taraftar grupları tüm Kırıkkale halkını ‘Sen yoksan bir kişi eksiğiz’ sloganıyla maça davet ediyor. Milletvekilleri, bürokratlar ve çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının önderleri maça geleceklerinin mesajlarını hesaplarında paylaşırken, karşılaşmaya ilgi bir hayli yüksek.

GALİBİYETE KENETLENDİK

Öte yandan hafta sonunda Başpınar 17 Ağustos Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşamaya güvenlik tedbirleri nedeniyle rakip takımın taraftarının alınmayacağı öğrenildi. Stadın tamamını Kırıkkale Büyük Anadoluspor taraftarlarına ayrılırken, takım, şehir ve taraftar grupları bu maça kenetlenmiş durumda. Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un bu mücadeleyi kazanması durumunda şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı elde edecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x