Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Küfüre hayır, ailenle 90 dakikanı bize ayır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale B. Anadoluspor Kulüp Başkanı Harun Ulusoy’dan Çubukspor maçı öncesi sağduyu ve destek çağrısı geldi. Tüm Kırıkkalelileri Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaya davet eden Başkan Ulusoy “Küfüre hayır, ailenle 90 dakikanı bize ayır” diye konuştu.

HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA

Kulüp Başkanı Harun Ulusoy yaptığı açıklamada “Kırıkkale B. Anadoluspor takımı ve yönetimi olarak mutlak şampiyonluk parolasıyla çıktığımız 2018-2019 Sezonuna iyi bir başlangıç yaptık ve şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğumuzu gösterdik. Futbol sevdalısı hemşehrilerimizin takımdan beklentilerini de göz önüne alarak üst liglere çıkma yolunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 11 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Başpınar Stadında oynayacağımız Çubukspor maçı, şampiyonluk yolunda önemli dönüm noktalarından biri olacaktır. Bu maçın öncesinde, maç esnasında ve sonrasında takımımızın dikkatini dağıtacak, konsantrasyonunu bozacak, takımımıza zarar verecek söylem ve davranışlardan uzak durulması önem arz etmektedir” ifadesini kullandı.

COŞKULU BİR ŞEKİLDE DESTEK

Başkan Ulusoy “Küfür, kavga, taşkınlık vb. tutum ve davranışlar sporun doğasına yakışmadığı gibi ahlâka da uygun değildir. Ayrıca bu tür davranışlar takımlar için geri dönüşü olmayan zararlara da yol açabilmektedir. Bu nedenle Yönetim olarak taraftarlarımızdan ricamız ‘Spor barış, dostluk ve kardeşliktir.’ bilinciyle hareket ederek Çubukspor takımı ile diğer misafirlerimizin şehrimize yakışır şekilde ağırlanmasına yardımcı olmaları ve tribünleri doldurarak takımımızı son ana kadar coşkulu bir şekilde desteklemeleridir. Bizler Kırıkkale halkı olarak üzerimize düşeni yapalım ve dostça bir mücadeleye tanıklık edelim. Bu vesileyle başta Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız olmak üzere şehrimizin bütün sporseverlerini Kırıkkale B. Anadoluspor-Çubukspor maçına davet ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x