Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Hazırlık maçlarında esiyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bal liginin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hazırlık karşılaşmalarında Hendekspor’u 4-1 mağlup etti, Modafenspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

FUTBOLUMUZ GÖZ DOLDURUYOR

Lige verilen aranın ardından apar topar Ankara’ya giden ve buradaki çalışmalarının ardından Antalya’ya geçen Kırıkkale Büyük Anadoluspor kafilesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Belek’te çalışmalarına fizik kondisyon ve taktik ağırlıklı başlayan temsilcimiz birde hazırlık maçı oynadı. 10’uncu grubun lideri Hendekspor ile karşılaşan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, rakibini 4-1 mağlup etti. Ekibimizin golleri Mustafa Özkaya (2), Luka ve Hurşit’in ayağından geldi. Temsilcimiz mücadelede bir de penaltıdan yararlanamadı.

 

MODAFEN İLE YENİŞEMEDİK

11’inci Grubun lideri Modafenspor ile oynadığı karşılaşmada ise gol yollarında etkili olamayan temsilcimiz sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.  Hem fizik kondisyon hem de moral motivasyon olarak oldukça iyi durumda olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, lige 20 Ocak’ta deplasmanda oynayacağı Bağlumspor ile başlayacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x